Om Oss

Välkommen till Fridas Trädgård – en blogg som brinner för odlandets glädje och allt som hör till! Här delar vi med oss av vår passion för örter, köksträdgård och läkeväxter, bin och höns, och allt annat som har med trädgård att göra.

Vi tror på att odla och skapa själv, att skörda det man sått och se resultatet av ens arbete. Genom att odla sina egna grönsaker, frukter och örter, kan man ta kontroll över sin egen hälsa och bidra till en mer hållbar livsstil. Vi vill inspirera andra att upptäcka glädjen i att odla och skapa, oavsett om man bor på landet eller i stan.

Fridas Trädgård är inte bara en blogg om odling, utan också om att sprida glädje genom blommor. Vi vill visa hur man kan skicka blommor till någon som älskar att odla växter, blommor och örter, oavsett var i Sverige de befinner sig. Vi hoppas att kunna inspirera och hjälpa fler att sprida kärlek genom blommor.

Vi hoppas kunna fortsätta sprida glädje och inspiration genom Fridas Trädgård, och att våra läsare känner sig inspirerade att odla och skapa själva. Tillsammans kan vi bidra till en mer hållbar framtid och njuta av alla fördelar som en trädgård kan erbjuda!