Föreläsningar

Jag håller olika föreläsningar om örternas läkande kraft,  vilda växter eller om konsten att skapa sin egen örtagård.  Boka en kvällsföreläsning om Örternas Värld!

I samarbete med Anne-Britt Berg-Hedström på Rensmurs Bed&Breakfast arrangerar vi en mysig kväll med föreläsning om säsongens örter och härliga smörgåsar och kaffe. Boka en kväll med dina vänner, syjunta eller arbetskamrater. 175 kr per person, upp till 15 personer.

  • Örternas värld - Läketräd

  Lär känna några av våra svenska träd och deras läkande egenskaper.    
 • Örternas värld - Örtagårdar

  En föreläsning om örtagårdar. Historia, uppbyggnad, växtval och lite om vad man kan göra med örter. Inspiration för dig som vill göra en egen örtagård.
 • Örternas värld - lär känna några av naturens magiska och läkande växter

  En föreläsning om några olika växter - en del mytiska, andra läkeväxter, en del ätbara. Jag vill förmedla växternas berättelser så de blir synliga för deltagarna med alla sina egenskaper. Några av växterna kommer att ingå i ditt eget lilla örtapotek. En magisk föreläsning om magisk natur!  
 • Örternas värld - Vilda växter

  En föreläsning om vilda växter och hur de kan användas för hälsa och skönhet. Föreläsningen går igenom av några av våra vanligaste vilda läkeväxter och hur de kan tillredas till läkande téer,  ansiktsvatten och hudvårdande oljor.